Tokat Özel Eğitim Anaokulunu Ziyaret

Tokat Özel Eğitim Anaokulunu Ziyaret

•  12 Eylül 2024 Perşembe
  •  95 Görüntüleme

Pazar Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Öğr.Gör. Şükriye SAKAR, Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Dr.Murat AKSU, Öğr.Gör.Serhat GÜLPINAR, Öğr.Gör.Dr.Hatice KEFELİ, Öğr.Gör.Melih SAĞIROĞLU  ve TOGÜ Engelli Öğrenci Koordinatörümüz Öğr.Gör.Neslihan CİNPOLAT ÇIĞ ile birlikte Tokat Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret ettiler. Yeni akademik yılda beraber yürütülecek proje ve çalışmalarla ilgili istişare yapıldı. Misafirperverlikleri ve katkılarından dolayı Tokat Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Hayrettin KARTAL, Müdür Yardımcısı İbrahim YÜCE ve Erken Çocukluk birimi öğretmeni Ayşe Nur SAĞIROĞLU’na teşekkür ederiz.

Esentepe Mahallesi Çevre Yolu Caddesi No:65 P.K. 60800 Pazar / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.