•  19 Ekim 2023 Perşembe
  •  345 Görüntüleme

Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencileri ile Erken Çocukluk Eğitiminde Fen Etkinlikleri dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Hatice Kefeli eşliğinde çevrenin gözlemlenmesi ve öğrenme süreçlerinde kullanılması amacıyla Pazar ilçemizde bulunan çamlık alanına yürüyüş gerçekleştirilmiştir. Çamlık alanda yürüyüş boyunca öğrenciler tarafından toplanan artık materyallerle ders kapsamında belirlenen temalara ilişkin materyal tasarım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Esentepe Mahallesi Çevre Yolu Caddesi No:65 P.K. 60800 Pazar / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.