Çevre Tokat Sıfır Atık Farkındalık Programı

Çevre Tokat Sıfır Atık Farkındalık Programı

•  2 Aralık 2019 Pazartesi

15 .11.2019 tarihinde Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencileri ile 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda  Çevre Tokat Projesi kapsamında düzenlenen “ Çevre Tokat  Sıfır Atık Farkındalık Programı” na katılım sağlanmıştır.

Programın sergi bölümünde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Atık malzeme biriktirme materyalleri  tanıtılmıştır. Program çerçevesinde sunulan  etkinlikler de izlenerek diğer kurumlarda yapılan sıfır atık çalışmaları ile ilgili bilgi edinilmiştir. Proje tamamlanmış olsa da düzenlenen bu etkinlik sayesinde öğrencilerimizde sıfır atık konusunda yeni hedefler  oluşturmuştur.