Afet Bilinci Eğitimi

Afet Bilinci Eğitimi

•  11 Nisan 2019 Perşembe

9 Nisan 2019 tarihi Salı günü saat 14:00'de Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümünün organizasyonu ile öğrencilerimize AFAD - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı İl Müdürlüğü Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü V.  Abdullah SARIÇİÇEK ile birlikte Arama Kurtarma Teknisyenleri Harun ZENGİN ve Mahmut KARAMUKLU  tarafından  ''Temel Afet Bilinci Eğitimi'' verilmiştir.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Nuray KIZILASLAN tarafından konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Katkılarından dolayı AFAD - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Tokat İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.