Tokat Olgunlaşma Enstitüsüne Teknik Gezimiz

Tokat Olgunlaşma Enstitüsüne Teknik Gezimiz

•  24 Aralık 2018 Pazartesi

Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencileri ile Sanat Etkinlikleri İzleme Dersi kapsamında sanat dallarını incelemek ve Tokat'a özgü sanatları araştırmak amacıyla Tokat Olgunlaşma Enstitüsüne teknik gezi düzenlenmiştir.

''Tahta Baskı Yeni Nesillerrle Buluşuyor'' projesi çalışmaları incelendi. Kurum Müdürü Sayın Filiz Vanlıoğlu'ndan tahta baskı sanatı geleneksel motifleri, sanatın zorluk ve güzellikleri hakkında bilgi alındı ve sanat atölyeleri gezildi. Katkılarından dolayı Tokat Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü ve çalışanlarına teşekkür ederiz.